Bootstrap Nedir - Nasıl Kullanılır

Bootstrap Nedir? Nasıl Kullanılır?

Bootstrap nedir sorusuna açıklama getirelim. Bootstrap, açık kaynak kodlu, kullanımı ücretsiz bir frameworktür. Bootstrap kullanımı ile masaüstü, tablet, mobil vb. cihazlarda uyumlu ve tasarım göstermek için kullanılır. Bootstrap kütüphanesi tüm tarayıcılarınızda sorunsuz bir şekilde çalışır. Bu kütüphane kendi içinde birçok hazır css kodlarını barındırır ve bunları hazır olarak kullanmanıza olanak sağlar. Bootstrap ile web tasarım hazırlamak ve tüm platformlarda kullanışlı bir tasarım çıkarmak için bootstrap site örneklerini inceleyebilir, daha önceden yapılmış olan bootstrap tema örneklerinden kendinize yol çizerek html sayfalarınızı oluşturabilirsiniz.

Bootstrap Nasıl Kullanılır?

Bootstrap kullanımı için sizlere son versiyon olan 4.1 versiyonunu öneriyoruz. Son versiyondaki yenilikleride bootstrap sitesinden inceleyebilirsiniz.

Head tagları arasına css kodumuzu ekliyoruz ve body tagının alt kısmınada js kodlarımızı ekledikden sonra bootstrap kütüphanemizi projemize eklemiş oluyoruz. Bootstrap kütüphanesinin özelliklerini detaylı incelemek için tıklayınız.

Co-Founder | Art Director Emre Alkaya
Co-Founder / Art Director
13.11.2018

ÇALIŞMAK İSTER MİSİNİZ?

BİZE ULAŞIN