Kullanıcı Dostu Web Tasarım

Kullanıcı dostu web tasarım oluştururken sadece görselliğiyle değil yapılan web tasarım çalışmasının uygun kod yapısıyla ziyaretçiler için kolay, hızlı bir yapı halinde olması gerekir.

Web tasarım çalışmaları gelişen teknoloji ile ortaya çıkan mobil cihazlar ile uyumlu olması yani responsive tasarım olması gerekmektedir. Birçok sitede mobil uyumluluk kavramı hala geçerli olmamaktadır. Bu yüzden web tasarımı çalışması yapılırken mobil cihazlarda uyumu test edilmelidir. Kullanıcıların her ortamda rahatlıkla ulaşabilceği bir web tasarım kullanıcı deneyimi artıran en önemli unsurlardandır.

Kullanıcı Dostu Web Tasarım Yapmak

Kullanıcı dostu web tasarım yapılırken dikkat edilmesi gereken en önemli özellik anlaşılabilir hatlar içersinde olmasıdır. Unutmayınki karmaşa içersinde olan herşey ziyaretçileri rahatsız eder. Hizmetlerinizi karmaşadan uzak bir anlatım tarzıyla kitlenize ulaştırın.

Web tasarımı içerikleri firmanızın sunduğu hizmetleri en iyi şekilde anlatmalıdır. Müşterinin içerikleri okuduktan sonra verdiğiniz hizmet hakkında yeterli bilgiye ulaşması almak istediği hizmeti sizde bulması gerekir.

Web tasarımı görselleri özenlikle seçilip hizmet verdiğiniz alanlarla uyumlu olması gerekmektedir. Bu görsellerin kaliteli sunumu web ortamına yüklenirken doğru şekilde boyutlandırılması hizmetlerinizi satmanızda büyük rol alır.

Co-Founder | Art Director Emre Alkaya
Co-Founder / Art Director
12.07.2016

ÇALIŞMAK İSTER MİSİNİZ?

BİZE ULAŞIN